Tæt ved national parken Thy og dens smukke natur finder de Nors Kro
Nors Kro er en hyggelig lille landsby kro, som første gang slog dørene op i 1906. Dengang som "Nors Gæstgivergård". Siden hen er der sket mange ting på kroen, og idag ejes og drives kroen af værtinden Gitte Troelsgaard, som i 2015 kan holdte 15 års jubilæum som kroejer.

På kroen hjælper også Gittes 2 voksne børn til med det praktiske, og med hjælp fra kroens hyggelige indretning og atmosfære vil du opleve en stemning af hjemmelig hygge,der sjældent er fundet magen til andre steder. 

På kroen er vi behjælpelige med det meste indenfor restauration, bl.a. har vi 3 store fest sale, en hyggelig restaurant med en af danmarks største samlinger af åljern, personligt samlet af Gittes far Kristian Jakobsen fra Hovsør.(Restauranten er åben for forudbestillinger, men fungerer i dag ikke som a la carte restaurant), Kroen har også en hyggelig krostue med bar, som har åben ved forudbestilte arrangementer. Derudover er det med at holde øje med facebook siden, hvor der vil blive annonceret når baren er åben.
 Vi står også til rådighed med udlejning af vores 10 værelser. ydermere kan vi også være behjælpelige med mad ud af huset, til store såvel som små arrangementer.


Alt dette kan De læse mere om på de næste sider i hovedmenuen.

De bedste hilsner

Gitte Troelsgaard
Inderhaver af Nors Kro